Møt Kjempe-julenissen!

Søndag 28. november tennes julegranen på torget, da kan du «hilse» å nissen – og kanskje ta en selfie?! Den nye Vollen-nissen kommer på torget denne søndagen – og blir der til romjulen. Tandberg Eiendom har bygd en eget nissehus!

Nissen var nokså medtatt etter et langt liv, så han er blitt skikkelig pusset opp med ny lue og nye votter (sydd av Leon båtkalesjer på Holmensenteret), mens Lise har strikket 3 meter skjerf, og Dag har renset og vasker og pusset – blan annet nissens støvler størrelse ca. 102.

Ryktet sier at nissen hadde et liv på Aker Brygge på 80-90/tallet, og at det kostet 160 000 kroner å lage ham! For ca. 15 år siden tok Dag nissen til Vollen, hvor han har et eget hus i skogkanten. Dit skal han tilbake når julen er omme – for så å komme tilbake til Vollen neste jul! Årets «oppgradering» har Vollen Vel bekostet – til glede for små og store.

Søndag 28. er det gratis pepperkaker og gløgg fra kl. 13, kl. 15.45 går det fakkeltog fra Selvikvillaen, ledet av Lene Conradi.

Kl 16.00: Danseshow med barn fra Dansesonen, før Lene Conradi taler og tenner lysene. Så følger musikalsk innslag med Cathrine Gudesen Torp – og så kommer julenissene med godteposer! Julenisse Lise sitter i fanget til kjempenissen – men kanskje dukker det opp flere nisser også!

Nisse-eier Dag Andersson sammen med nissemor Annelise (Lise) Førsund, poserer for Knut, før nissen flyttes til torget i Vollen.
Slik så nissen ut for noen uker siden, etter at noen ekorn hadde herjet med ham. Håper du ser forbedringen!