VOLLENBOKA 2019

Med tekst og masse bilder som presenterer det flotte stedet vårt. Avsnittet «Aktive Vollen» er nesten som en dagbok, og viser mye av det som har skjedd her det året, «Vakre Vollen» viser med noen eksempler hvor flott og vakkert det er i denne bygda, våre tre ordførere roser Vollen opp i skyene – joda, dette bør være en gave til alle som er glad i Vollen! Boka inneholder ikke mindre enn 370 bilder/illustrasjoner fordelt over 168 sider og er innbundet i stive permer. Prisen er 300 kroner.

Boka selges på Oslofjordmuseet eller fra vellet:
post@vollenvel.no

Bokas redaktør, tekstforfatter og hovedfotograf er Knut Førsund, men også mange andre har levert bilder. 

Vollenboka   

Mai-gave til deg som bor i nærområdet: Send teksten JEG ELSKER VOLLEN + din adresse til 91836651 – så kommer vi med boka – helt gratis!