Klaus Sonstad med vinneren av Norske Talenter kommer til Vollen.

Som tidligere nevnt skal det virkelig feires Sankthans i Vollen. Kvelden er egentlig mandag, men både lørdag og søndag blir det liv og røre her. Artistansvarlig Tone Lise Skagefoss har fått gode navn på blokka si: De ferske barnestjernen Angelina Jordan Astar (8 år), Gabrielle, Hanne Sørvaag, Øyvind «Elg» Elgenes, Maria Haukaas Mittet og trioen Kvammen, Kristiansen og Rake, kjent fra «The Voice». Programleder blir Klaus Sonstad.

Så vidt vi har erfart vil opptakene starte ved halv åttetiden, mens sendingen blir synlig på TV-skjermene i halv titiden. Vollen Båtforening er som før ansvarlig for det store bålet, og hovedstedet blir da også på moloen utover mot bålet. Alle får garantert ikke plass utover der, men Fritzner og området rundt vil være bra egnet for publikum, både til å se og høre. Oppe på stranda vil Vollen Vel i forkant sørge for litt lek og moro, men tautrekking, sekkeløp og ringspill, fra klokken 17.

Det vil bli trangt om parkeringsplassene, så det lønner seg å gå/sykle hvis du kan, eller kanskje har du noen kjente du kan parkere hos. På alle offentlige parkeringsplasser i området vil det koste 50 kroner på Sankthanskvelden, inkludert på skoleområdene. Inntektene går til å betale vakter og andre frivillige som skal stille opp.