Vollen Vel inviterer til sin 10. nyttårsfeiring

Vollen Vel inviterer store og små fra fjern og nær til sin 10. nyttårsfeiring. En trygg og rolig start på nyttårskvelden.

Fakkeltoget starter klokken 17 fra Vollen Montessori-skolen i Vollenveien. Både der og i sentrum – hvor mange slutter seg til toget – selger vellet fakler. Faklene koster 50 kroner, mer enn i butikken, men du er da med og støtter vellet. Du kan betale med Vipps eller kontanter.
Vi venter cirka 1000 deltakere, så det blir litt av en lysende slange som beveger seg ned til stranda ved muséet. Med i toget er ordfører Lene Conradi, som vil holde en kort tale, før det synges «Deilig er jorden».
Siden det er jubileum, med tiende året på rad, blir det et ekstra storslått fyrverkeri.
– Det er selvfølgelig gratis å delta, sier velleder Knut Førsund, – og vi ønsker velkommen ikke bare medlemmer eller folk fra Vollen – dette er åpent for alle. Jo flere som skaffer seg fakler, jo flottere blir toget. Førsund benytter også anledning til å takke Asker kommune, som i alle disse årene har bidratt med støtte til arrangementet.
Det er lite med parkeringsplasser i nærheten av skolen, mens det er rikelig med plasser i forbindelse med hurtigbåtområdet. Det er smart å være ute i god tid hvis du skal kjøpe fakler.
nyttaar17_DSC0953